28 Kasım 2012 Çarşamba

Garanti'den Erkin Koray'lı Reklam

Geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Erkin Koray’lı Garanti reklamlarını görmüşsünüzdür. Hani Erkin Baba’nın bateristine “Madem telefon cebinde olma şaşkın, Garanti Cep Şubesi’ni kullan şaşkın.” dediği. Reklam Erkin Baba’nın efsanevi şarkısı “Şaşkın”ı hatırlatmasının yanı sıra tüm bankacılık işlemlerini Garanti Cep Şubesi’nden kolayca yapabileceğimizi söylüyor. İlk olarak 2007 yılında wap.garanti.com.tr ile hizmete giren Garanti Cep Şubesi’nin bugün iPhone, iPad ya da Anroid telefonlara özel geliştirilen uygulamaları ile pek çok platforma özel hizmet sunuyor. Mesela alışveriş sırasında kredi kartına para yatırmak gerekiyor, hemen Garanti Cep Şubesi’ne giriyorsunuz, anında işlemi gerçekleştiriyorsunuz. Garanti Cep Şubesi’ni kullanırken bağlantı ücreti ödemiyorsunuz. Hatta Cep Şubesi’nden işlem yapmak da ücretsiz. Cep Şubesi’ni telefonunuza ücretsiz indirmek için CEPSUBESI yazıp 3342’ye mesaj atmanız yeterli. Gelen link’e tıkladığınızda uygulama iniyor ve Cep Şubesi’ni kullanmaya başlıyorsunuz. Bununla birlikte 30 Kasım’a kadar Garanti Cep Şubesi’ne girenler 20 iPhone, 20 iPad ve 20 Samsung Galaxy S III’ten birini de kazanma şansını yakalıyor.
Detaylı bilgilerle birlikte yorumlar #mademtelefoncebinde hashtag’inde ve www.garanti.com.tr’de.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

25 Kasım 2012 Pazar

Bu kış için dolaplarınızda Promod'a yer açın!

Fransa’nın en büyük kadın giyim markalarından Promod, Fransız şıklığı ile 54 ülkeden sonra, şimdi Türkiye’de.

Zaman sınırı olmayan tasarımlar da, en modern tasarımlar da Promod mağazalarında. Okula veya işe, konsere veya davete, sinemaya veya gezmeye giderken Promod’un slim pantolonları, Viktoryen bluzları, Barok esintili elbiseleri, şık paltoları, baskılı tshirtleri, deri çantaları, bootileri ilk elinize gelen parçalar olacak!

Kendinize daha fazla zaman ayırabilin diye, dolap başında harcanan saatleri Promod sizin yerinize azaltacak. Dolabınızı açtığınızda elinizin ilk gittiği parçalar artık Promod olacak!

Günümüzün modern kadınlarına, günün her anına uygun şık ve dikkat çekici seçenekler sunan Promod mağazaları Nişantaşı ve Buyaka Avm’de.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

7 Kasım 2012 Çarşamba

Degaje yaka 2

Selam kızlarrrrrrr...Merabayın.Sizlere bir kaç post öncesinde Bakırköy pazarına gittiğimden bahsetmiştim.Ordan aldığım kumaşları yavaş yavaş eritmeye başladım.Kaz ayağı desenli parlament mavisi bi kumaş almıştım.


Kumaşımız budur işte.Bu kumaş aslında pek içime sinmemişti ama bazen bundan bişey olmaz dediğin kumaşlara öyle bir model uygularsnki sen bile inanamazsın.Hemen beklentilerinizi öyle yüksek tutmayın abartıcak kadar bişey çıkmadı ortaya :) Ama ben evdim ve önemli olanda bu değilmidir ? :) Neyse gelelim modelimize bu modelimin dikiş aşamalarını çekemedim çekemedim derken çok geçerli bi sebebim var ama...Unuttum :) Beni bilen bilir çok tez canlıyımdır.Herşey bir an önce bitsin isterim bu yüzdende hem hatalarım olur hemde arada bi böyle foto unuttuğum oluyor :)


Ewet işte modelimiz bayanlar kolları bilekten biraz daha yukarda kısa bıraktım hem kolları yukarı çekerek kullanacağım için hemde kumaş israfını önlemek için :P


Fotoları eşim çektiği için biraz sırıtık çıkmış bulunmaktayım :) Durmadan şikayet eder öff pöfff genemi foto falan diye benimde çok hoşuma gittiği için bu söylenmeleri böyle 32 dişim çıkıyo ortaya :) Ayrıca bluzün etek kısmında her 2 tarafada 8er cmlik yırtmaç yaptım.Özel bi nedeni yok canım öyle istedi sadece :)


Buda arka taraf pek güzel çıkmamış bu foto ama idare edin.Kolları yarasa şeklinde kestim.


Buda son foto bayanlar.Dikmesi çok kolaydı benim için yakaya degaje formu verip kolları yarasa kestim ve işte sonuç.Aynı kumaştan birde ceket diktim ama o sonra hepsi birden olmaz :) Şimdilik Hoşça kalın 

6 Kasım 2012 Salı

Bir oyda senden olsun :)


                                                           
Merhaba arkadaşlar Bumerang kendi üyelerine blog ödülleri veriyor...Uzun zamandır sizlerle paylaşamadım ama bende bu süreçte yer almak istedim ve desteklerinizi bekliyorum :) Bir oyda benden olsun diyorsanız oyunuzu buradan kullanabilirsiniz canlarım :) Yapmanız gereken şey sadece verdiğim linke tıklayıp cep telefonunuzu yazarak telefonunuza gelen kodu doğrulama kodu yazan yere yazmak hepsi bu :) Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar görüşmek üzereyin :)

1 Kasım 2012 Perşembe

Bayramlığım :)

Selamınaleyküm blog aleminin güzel insanları :) Çoookkkk uzun zaman geçti be sanki...Yada ben alışmışım buralarda gezinmeye bana öyle geldi belkide.Aslında ben hep buralardaydım da bi türlü yayın yapmaya fırsat bulamadım.Bu arada boş durmadım tabiki boş duranı Allah sevmezmiş :P Neyse uzatmaya gerek yok gelelim konumuza bu bayram kendime diktiğim bluzümü göstermek isterim sizlere.


Görüldüğü üzre kumaşlarımız bunlar.Kumaşlarımı sevgili kocamın sevgili teyzeleri vermişlerdi sağolsunlar.Renkli olan tül ve biraz parlak bir kumaş, siyah olanda jarse bir kumaş.


Daha öncede gazete kağıdına çıkarttığım kalıbım vardı.Bu kalıbımı özlellikle likralı kumaşlarım için biraz dar çıkartmıştım.Ama dikiş payını vermeden kestiğim için dikiş paysız kalıbım oluyo kendileri..Ön ve arka bedenlerimi aynı kalıptan kestim bi sorun olursa yonta yonta düzeltirim dedim ama maşaAllah hiçbir sorun çıkmadı bu modelimde.


Kol içinde modelini farklı düşündüğüm için kalıp çıkarmaya üşendim o yüzden kol kalıbımı koyup bilek kısmını istediğim genişlikte kestim.


Modelimde gömlek yaka düşündüğüm için onunda başladım kalıbını çıkartmaya.Ölçü olarak resimdeki siyah gömleğimi kullandım.Biraz zorlandım açıkçası çünkü çalışma hayatımdan sonra hiç çıkartmamıştım bu tarz bi yaka.O yüzden lise döneminden kalma kalıplarıma başvurdum.Sanırım bu kalıplarımı ömür boyu atmicam, aklım takıldığı anlarda en büyük kurtarıcım oluyorlar.


Yaka kalıbımı çıkarttıp dikiş paylarını verdikten sonrada siyah jarse kumaşıma yerleştirip biçmeye başladım.


Veee işte yakamız bitti.Tabi önce bedeni diktim ama düz klasik bi blüz.Ön ve arka bedende hiçbi hareket yok.Bütün hareket yaka ve kollarda açıkçası.


Buda bluzümün bitmiş hali.Dediğim gibi tek hareketlilik yaka ve kollarda.İspanyol kolu çok seviyorum ama her modele uygulamıyorum tabi yakışıcak kumaşı bulduğumda mutlaka uyguluyorum.Kollara 10'ar cm lik manşet dikip kollarla birleştirdim.Kolları bedene dikerkende hafiften karpuz kol görüntüsü verdim biraz büzgü vererek.


İçimede aynı siyah jarse kumaştan düz dar bedenime dar gelecek şekilde straplez badi diktim.Şimdilik bu modelim bukadar a dostlar umarım beğenirsiniz.Ayrıca diktiğim 2-3 modelim daha var sırayla onlarıda yayınlicam inş.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...