29 Mart 2013 Cuma

Tavsiye Meleği oldum ben :)



Evet arkadaşlar sonunda bende Tavsiye Meleği oldum :) O neki derseniz süper bir uygulama diyerek özetleyebilirim.Ama bir kaç ipucu vermem gerekirse eğer...4 adımda sizlerde tavsiye meleği olabilirsiniz.

1-Üye olarak ilk adımı atabilirsiniz
2-E-posta adresinize gelen kampanyalara katılarak ücretsiz ürünleri özgürce deneyin
3-Denediniğiniz ücretsiz ürünlerle ilgili görüşlerinizi her ortamda paylaşın
4-Son olarakta denedin tavsiye ettin çevreni etkiledin.Çevrenle paylaştıklarını diğer Tavsiye Melekleriyle paylaş bol bol yaz :)))

İşte bukadar basit kızlar...Bence vakit kaybetmeyin ve ücretsiz üyesi olacağınız bu uygulamanın tamamen ücretsiz gönderecekleri ürünleri kullanmak için buradan ilk adımı atabilirsiniz :)

18 Mart 2013 Pazartesi

Selam olsun sana Bloglovin

Ben aslına bakılırsa uzun bi süredir bloglovin kullanıcısıyım.Ama google readerın kapanacağı haberi üzdü beni.Hernekadar bloglovin kullanımına alışkın olsamda google kadar kullanışlı gelmemişti bana hiçbirzaman.Neyse onada alışıcaz artık napalım.Ulaşabildiğim kadar arkadaşa ordan ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadığım çok kişi var o yüzden burdan bana kolaylıkla ulaşmanızı umuyorum arkadaşlar.Artık orda görüşmek üzere öpüldünüz....


13 Mart 2013 Çarşamba

Yazlık Gömlek

Sonunda gelebildim...Merabayın hatunlar görüşmeyeli ne var ne yok.Takip ettiğim kadarıyla iyisiniz hoşsunuz sağlıklarınız yerinde eee geriside boş zaten :) Gelelim bana bende iyiyim çok şükür dikişli günlere devam işte.Ama sürekli yayınlama fırsatım olmuyo ara ara sizlerle paylaşıyorum işte diktiklerimi.Geçen gün yazlık bi gömlek diktim kendime.Kumaşını bakırköy pazarından 2 tlye almıştım.Çok fazla değildi zaten parça kumaştı ama bu kumaştanda başka bişey çıkmazdı kanımca :) Nitekim bende gömleğimi diktim gelelim sırayla aşamalarına...


Kumaşımızı masaya yatırdık, üstünede kalıbımızı koyduk başladık biçmeye.Yanlız benim kalıbım biraz üste oturan bi model olduğu için kumaşımı keserken koltuk altından itibaren kalıba sadık kalmayarak yanlara doğru eşit bi şekilde geniş kestim.


Ön bedenimi kumaş katına getirip kestim ama önünü baya bi açık istediğim için ön yakanın 1/2 sinden aşağı kesik attım.


Arkayıda sonradan fikir değiştirip robalı istedim.Ama tembellikten hemen robalı başka bi gömleğimi baz kalıp kullanıp arka robanında kalıbını çıkarmış oldum...


Koldada arka ve ön bedende yaptığım gibi kalıba sadık kalmadan her iki tarafa eşit şekilde geniş kestim.Biraz ispanyol kol tarzı düşündüm modelimi.


Yakalardada kendi kumaşındadan biye yaptım.Aslında siyah kumaştan yapıcaktım ama kendi kumaşından daha güzel duracağını düşündüm.


En sonunda ortaya böyle bişey çıktı :) Bu fotoda eşimin yaptığı muzurluklardan tam şikayet edicekken çıkmışım :)


Sırıtık ben :))))


Yandan profil :pppp


Arkadada bi değişiklik daha yaptım robanın orta kısmından aşşağı kestim ve ordanda bi dikiş attım.Fazla geniş tutmadım dikişi çünkü daralmasını istemedim çok.Ben sonuçtan çok memnun kaldım ve severek giymeye başladım bile:) Çevremdende çok iyi tepkiler aldım bakalım sizlerde beğenicekmisiniz :) Şimdilik Hoşça kalın umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz sevgilerrrrrrrr......

8 Mart 2013 Cuma

Hyundai'den Mart Ayı Boyunca Özel Avantajlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde herkesi bir Hyundai sahibi yapacak olan üstün satış avantajlarıyla birlikte teknoloji harikası yepyeni modellere ulaşmak çok daha kolay olacak. Mevcut satış destekleri yanında, her meslekten kadınlar için i20 ve i30 modellerinde ek dosya masrafı ödemeden düşük faizli kredi imkanları sunuluyor.

Hyundai Kredi’nin düşük faizli ve 60 aya varan vade seçenekleri Mart ayında da devam ediyor olacak. Tüm müşterilerine üstün fırsatlar sağlayan Hyundai Kredi, yüzde 0,70’den başlayan oranlar sunarken ayrıca Hyundai’den yeni araç alacaklar “Şimdi Al, Ağustos’da Öde” ya da bir başka deyişle “Şimdi Kullan, Yaz Sonunda Öde” imkanına da sahip olacaklar.

Hyundai, ix35 modelini düşleyen müşteriler de 3-60 ay arası tüm vadelerde yüzde 0,79 kredi oranıyla desteklenecek. 2013 modeller için takas desteğini de unutmayan Hyundai, avantajlarına Elantra modeliyle devam ediyor. Sadece Elantra modeli için geçerli olmak üzere 30 bin TL, 36 ay kredi için yüzde 0,59 oran sunan Hyundai Kredi, böylece müşterilerine tüm rakiplerinden çok daha avantajlı fırsatlar sağlamış oluyor.
hyundai-kadinlar-gunu
Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Mart 2013 Salı

Arby's Lezzetleri Hediyeleri ile Garanti Link'te!

Garanti alışverişlerde sunduğu kampanyalarla oldukça dikkat çekiyor. Yeni projeleri de her daim sosyal medyada olanların çok seveceği bir projeye benziyor. Facebook’ta neler olur bilirim, Twitter’daki gündem benim işim diyorsanız siz de hemen hesaplarınızı Bonus Card’ınıza Link’leyin, yani eşleştirin! Sonra da kampanyaların tadını çıkarın! Diyelim alışveriş yaptınız, yorgunluk belirtileri baş gösterdi ve acıktınız! Karşınızda Arby’s, cebinizde Bonus varsa size iyi haber. Garanti Link ile Arby’s’den Classic menü alanlara Roast Chicken Deluxe Jr. menü hediye! Kampanyaya katılım işin en eğlenceli tarafı. Kampanyayı Facebook’ta paylaşabilir ya da Twitter’da #garantilinkarbys hashtag’i ile bir tweet atabilirsiniz. Sonra da yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Bir tüyo da vereyim: Link’te kampanyalar son hız devam edecek gibi görünüyor, gözünüz Link’te olsun! Detaylı bilgiler www.link.garanti.com.tr’de.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...