11 Eylül 2012 Salı

Fermuardan bileklik

Bu aralar nasıl bir fermuar bileklik modası var hepiniz bilirsiniz.Bende bloglar arasında gezerken Bayanbilen.. ♥ adlı blogger arkadaşımın böyle bir bileklik yapmak istediğini ama nasıl yapacağına karar veremediğini okumuştum.Biraz düşünüp aşşağıda anlattığım gibi olabileceğini söylemiştim.Aslında o gün yaptım bilekliği fakat ancak yayınlayabildim.


Tezcanlılığım yüzünden gidip renkli renkli fermuarlar almaya üşendim.Evde belki birgün kullanırım dediğim kot fermuarım vardı.Oldukça kalın olduğu için zor oldu yapması ama daha ince kumaşlar için olan fermuarlarla çok basit olacağından eminim.İhtiyacımız olan fermuar, klips ve karga burun.Ben klipsleri kullanmadığım bilekliklerimden söktüm.Ama dediğim gibi fermuar çok kalındı ve klipsler küçük kaldı ama genede yaptım elimden kurtulamadı bu projede :)


Bundan sonraki fotolar için üzgünüm :( çünkü makinamda bi sorun yaşadım ve biraz bulanık çıktılar.Neyse anlatcak fazla bişey yok aslında ama fermuarların kenar kumaşlarını olduğu gibi kesiyoruz.Fermuarınız inceyse fermuarı kesmemeye dikkat edin benim fermuar kalın olduğu için vurdum makası banamasın demedi :) Kumaş kısımlarını kesdikten sonra iki ucu birleştirip klipslerin arasına sıkıştırmak.İşte bukadar basit :)



Fermuar kalın olsada ben sevdim sonuçta fermuar bileklik olarak ilk göz ağrım ve seve seve kullanıcam.Ama renkli renkli fermuarlar alınca pabucunun dama atılacağı kesin :)Şimdiden denicek olanlara kolay gelsin :) 

10 yorum:

  1. :) Dery Baykal da yapmıştı bunu cok hos olmus canım ellerıne saglık:)

    YanıtlaSil
  2. Geldim geldiğim gibi bu harika bir diy buldum :) Çok güzel olmuş ilk iş bir fermuar bulup bende deneyeceğim. :)


    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Esracım :)

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldin Çağla'cım beğenmene sevindim :) ewet denemelisin mutlaka

    YanıtlaSil
  5. evet sen olayı çözmüşsün! ellerin sağlık canım

    YanıtlaSil
  6. Aaa.. Çok güzel olmuş canım benim. Ben de o gün bugün derken üşeniyordum. İşte şimdi gördüm ve çok beğendim. Yarın ilk denemelerimi yapmaya başlıycam sayende. Kocaman öpüyorum.. Çok faydalı oldu! :]

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim duygucum teveccühün :)

    YanıtlaSil
  8. Beğenmene sevindim burcucum fermuar pek iç açıcı olmasada bi fikir en azından :)bende öpüyorum cnm mutlaka dene ve paylaş beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
  9. Fermuar da güzel canım, farklı bir tarzı olmuş! :] Deneyeceğim! :]

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim cnm benim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...