7 Kasım 2012 Çarşamba

Degaje yaka 2

Selam kızlarrrrrrr...Merabayın.Sizlere bir kaç post öncesinde Bakırköy pazarına gittiğimden bahsetmiştim.Ordan aldığım kumaşları yavaş yavaş eritmeye başladım.Kaz ayağı desenli parlament mavisi bi kumaş almıştım.


Kumaşımız budur işte.Bu kumaş aslında pek içime sinmemişti ama bazen bundan bişey olmaz dediğin kumaşlara öyle bir model uygularsnki sen bile inanamazsın.Hemen beklentilerinizi öyle yüksek tutmayın abartıcak kadar bişey çıkmadı ortaya :) Ama ben evdim ve önemli olanda bu değilmidir ? :) Neyse gelelim modelimize bu modelimin dikiş aşamalarını çekemedim çekemedim derken çok geçerli bi sebebim var ama...Unuttum :) Beni bilen bilir çok tez canlıyımdır.Herşey bir an önce bitsin isterim bu yüzdende hem hatalarım olur hemde arada bi böyle foto unuttuğum oluyor :)


Ewet işte modelimiz bayanlar kolları bilekten biraz daha yukarda kısa bıraktım hem kolları yukarı çekerek kullanacağım için hemde kumaş israfını önlemek için :P


Fotoları eşim çektiği için biraz sırıtık çıkmış bulunmaktayım :) Durmadan şikayet eder öff pöfff genemi foto falan diye benimde çok hoşuma gittiği için bu söylenmeleri böyle 32 dişim çıkıyo ortaya :) Ayrıca bluzün etek kısmında her 2 tarafada 8er cmlik yırtmaç yaptım.Özel bi nedeni yok canım öyle istedi sadece :)


Buda arka taraf pek güzel çıkmamış bu foto ama idare edin.Kolları yarasa şeklinde kestim.


Buda son foto bayanlar.Dikmesi çok kolaydı benim için yakaya degaje formu verip kolları yarasa kestim ve işte sonuç.Aynı kumaştan birde ceket diktim ama o sonra hepsi birden olmaz :) Şimdilik Hoşça kalın 

32 yorum:

  1. Çok güzel olmus, eline saglık :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Çağlacım :)

    YanıtlaSil
  3. nasıl bir zayıflık bu?? ben de istiyorum yaa böyle zayıf olmak :)
    bluz süper dar siyah deri bir etekle de müthiş olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) güldrdün beni pia mia:) öncelikle iltifatın için teşekkür ederim ama sende fotoğrafından gördüğüm kadarıyla çok kilolu birine benzemiyosun.kendine haksızlık etme bence :)düşündüğün kombinide çok hoş olur gerçekten bu arada beğenemene sevindim canım sağol :)

      Sil
  4. eneeeeeee kürdanmısın sen rüzgarda ayağını bağlayın uçar espirisini yaparlarmı sana :))) gülüşün daim olsun bluzu güzel hanım kız :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eneeeee nebiçimde zayıfmışım meğersem :)))) genelde safinaz falanda denildiği oluyo ama rüzgarlı günlerde o espiriyi ben yaparım yanımdakilere "heyyyy tutunn beniiiiii" diye :)) yorumuda gönlü gibi hanım kız teşekkür ederim Sedacım :)

      Sil
  5. Bluz çok güzel olmuş. Modelde kumaşa yakışmış bence.Bu arada dikkat et, havalar soğumaya başladı, rüzgarlı havalarda tek çıkma:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim miray yorum için :) bu arada zaten kışı sevmem çıksamda yanlız çıkmıyorum hiç olmadı cebime ağırlık falan koyarak idare ediyorum anliyacağın :)

      Sil
  6. güzel omuş, iyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
  7. çok yakışmış mervecim mavi açmış seni..
    bu arada bayramlığınıda çok beyendim fakat bizim ufaklıktan bir türlü yarum yazamadım...görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlcihan'cım hem yorum için hemde iltifatın için beğenmene sevindim :) baturayıda öp benim yerime...görüşmek üzere canım benim :)

      Sil
  8. ellerine sağlık harika, sen de çok güzelsin bu arada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgi atölyesi ne güzel bi yorum bu böyle :) bluzü beğenmene sevindim ama iltifatına bayıldım :) çoookkk teşekkür ederim canım mutlu oldum :)

      Sil
    2. gerçekten öyle, öyle duru öyle güzel bi bakışın var ki nerelere daldımmmmm nerelere, bak cümleyi bile kuramadım doğru düzgün :D

      Sil
    3. ay çok teşekkür ederim gerçekten utanmaya başladım artık :) bakan gözler güzel olunca böyle oluyor işte :)

      Sil
  9. Allahımm inceciksin maşallah sana :) bluz çok yakışmış, kaldı ki bu fiziğinle ne giysen yakışır sana ;) Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim acemi terzi böyle giderse şımarabilirim çok sağol:)

      Sil
  10. çok güzel olmuş yakışmış üzerinede :) ay çok zayıfsın ya üff desem düşersin tutun bi yere :) dikiş dikmekten korkmasaymışım bende yaparmışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kerimecim :) üff deyince değil ama sert bi fırtınada hiç kaçarım yok :) bence korkmasanda ufak ufak alıştırsan kendini ne güzel olur :) bence vakit kaybetme hemen başla :)

      Sil
    2. korkmamın bir nedeni var:) bende tekstil tasarım mezunuyum duymuyorum ya makinenin sesini farketmiyorum 4 defa elimi diktim yahu o yüzden korkuyorum ben makineden :) yoksa kalıbını yapabilirim :)

      Sil
    3. ohoooooo hemen pes etmek olurmu yaaa ben kaç kere elimi diktiğimi hatırlamıyorum bile halaada bi tehlikesi var.ama dediğin gibi dikkat lazım dalıp gidince makinayı duymayınca Allah korusun hep tehlikeli olur :) ne diyeyim inş bu korkunu yenersinde güzel güzel işler çıkartırsın ortaya :)

      Sil
  11. mervecim bluz çok güzel ama sen daha güzelsin :) bende kayıtlı zannediyordum seni ama degilmişsin şimdi ekledim sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkür ederim Yasemincim utandırdın beni :)

      Sil
  12. Çok güzel olmuş canım, gerçekten. :] Sana da çok yakışmış, ben çok sevdim. :] ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşeküür ederim Burcu'cum çok sağol beğenmene sevindim :)

      Sil
  13. Hiii canım benim o kadar yakışmış kii, bayıldım gerçekten rengi harika bu modele bu desen çok güzel gitmiş, ellerine sağlık, ben de kıskanıp yaparsam şaşırma olur mu:))) hihihi... yalnız o kadar incesin ki, ben de bir parça kilolu olur sanırım;)haha;))) sana incecik halinle çok güzel durmuş, iyi günlerde giy tatlım, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiiiii bende yorumunu okadan çok sevdim okadannn çok sevdimki anlatamam :)))) bi okudum bidaha okudum bidaha okudum bi havalara falan girdim anlatamam hahaha :))) aynı modeli dikmeni çok isterimm gerçekten fırsat bulduğunda dik ve bizlerlede paylaşki sanada ne kadar çok yakıştığını görelim :))) beğenmene çok sevindim gerçekten gooogoook ayrıca yorumunda beni çok çok mutlu etti çok sağol canım benim :))) ♥

      Sil
  14. çok şık olmuş yahuu! rengi de ,deseni de çok hoş görünüyor. eee sana da çok yakışmış canımm :) ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İltifat ve güzel yorum için çoookkk teşekkür ederim Filiz hnmcım :))))

      Sil
  15. mervecim maşallah inceciksin. ne giysen yakışır.çalışmalarında süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin fikriye :)öncelikle iltifatın için çok çok teşekkür ederim beğenmenede sevindim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...