5 Şubat 2013 Salı

Maxi elbisem

Ewettt fark edileceği üzre uzun zamandır yoktum buralarda.Daha öncede bahsetmiştim belki bileniniz vardır abimin nişanını yaptık.Koşturmaca yorgunluk bi hitap düştüm.Bir an önce evime gelmek için nasıl sabırsızlandım anlatamam.Ama genede bu koşuşturmaca içersinde dikişsiz durmak olurmu? :) Nişan için kendime bi elbise dikmeyi ihmal etmedim tabiki.Edecek kelamım çok aslında ama kısa tutmak en iyisi :))


Kumaşımı 15 tlye aldım.Kumaşımın haricinde hiçbir harcamam olmadı.Yaka ve kol ağzı kısımlarına taş süslemelerim oldu.Taşalarımıda sevgili aksesuarcım Hasan abim sağolsun o sağladı :) 


Üst bedeni diğer bulüzlerim içinde kullandığım kendimin çıkardığım baz kalıbımdan kestim.Üst bedeni kalçalara kadar uzatıp kalçadan sonra çan etek gibi her 2 tarafa eşit açarak kestim.Etek bölümü için ayrı bir kalıp çıkarmadım o yüzden.


Omuzlar içinde vatka kullandım.Evde kısa bi defile yapmadan olmaz tabi :) Özel fotoğrafçım olan kocacığımada verdim makineyi defileyi tamamladık :))




Sırt dekoltemi unutmayalım :) Kış olduğu için makxi bi elbise modeli seçtim ama azıcıkta dekolte istedim :) Dekoltenin tamamını sırt kısmında uyguladım.Yaka ve sırt kısmınında kendi kumaşından biye kullandım.


Taşları çekmeyi unutmuşum en iyi bu fotoda görünüyo biraz kırpttım sağdan soldan anca bukadar idare edicez artık :)


Buda nişandan bi kare.Şimdilik hoşçakalın canlarım.Projelerim sırada inş dikimlerimi tamamladıkça sizlerle paylaşıcam.Görüşmek üzere :)

27 yorum:

  1. Çok beğendim ben bu elbiseyiiiiii :) Çok güzel yerinde şıklık ve yerinde dekolte harika olmuş ve omuzlardaki vatkalar da ayrı bir hava katmış çok yerinde olmuş :) Bu elbiseyi dışarıdan almış olsannnnn 15o tl den aşağı alamazdın senin kumaş ücretine bir sıfır ekleyecektin ama kendine harika bir şıklık yaratmışsın ellerine sağlıkkkkk :)
    Abine de mutluluklar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yorumunu çokkk beğendimmmmmm :)))) Çok çok teşekkür ederim şenaycım beğenmene çok sevindim gerçekten şımardım oturduğum yerde:) iyi dileklerin içinde çok sağol canım benim :)

      Sil
  2. Bayıldım. Ne kadar güzel durmuş üzerinde, başkası giyse olmaz eminim buna. Kesinlikle fiziğinin de etkisi vardır. Uff bende dikebilmek istiyorum yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim meryemcim ne kadar güzel şeyler yazmışsın çok sağol gerçekten mutlu oldum :) ama bu iş uflamakla olmaz bir an önce ufaktan çalışmalara başla bi bakmışsın boynuz kulağı geçmiş dimi ama :)))

      Sil
  3. Çok tatlı olmuşsun canım iyiki dikiş biliyorsun en güzeli bu kendi diktiğinin maddi açıdan tasarrufu bir kenara yapmanın mutluluğu tarif edilemez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim pınarcım bencede iyiki dikiş biliyorum gerçekten :)

      Sil
  4. ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELBİSENİZ, ELLERİNİZE SAĞLIK. ÇOK GÜZEL BİR ŞEY DİKİŞ DİKMEK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtap :) ewet terapi gibi bişey dikiş dikmek :)

      Sil
  5. Ben de çok beğendim elbiseni. Çok da yakışmış. Ayrıca kumaşı da çok hoş. Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  6. Mimlendiniz :)) Iyi eglenceler.
    http://fulatolye.blogspot.com/2013/02/mimlendimm.html

    YanıtlaSil
  7. Canım çok zarif olmuşsun, sade ve şık süper bir elbise dikmişsin ellerine sağlık.ilk fotolara bakarken keşke sırtını dekolteli yapsaymış diye düşünmüştüm kiiii yapmışsın bile.çok yakışmış canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim SeaBelle çok güzel şeyler yazmışsın :)

      Sil
  8. eline emeğine sağlık Mervecim. Siyah -beyaz uyumuna bende bayılırım. İnceciksin maşallah ne giysen yakışır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim fikriye hem iltifat hemde güzel yorumun için :))

      Sil
  9. Vayyy... Vatkalar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. elbisenin duruşuda desenide gerçekten çok güzel...
    sizede çok yakışmış...

    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldin gurme şirinnnnn :) Teşekkür ederim hemen geliyorum sevgiler :)

      Sil
  11. Merhaba kolay gelsin.. Eger kabul edersen bende Mim Ödülün var.. :) Bu arada elbisene bayıldım güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim BYN ARDA tabiki kabul ederim nedemek sağol :)

      Sil
  12. Elbisenin butun detaylari dikimi, modeli, kumas secimi veee tabiki en onemlisi tasiyanin fizigi sahaaaaneeee, ama ben birtek vatkalari abarti buldum. Kirilma ne olur, sadece cok abarti olmus bana gore, cunku kollar cok dar omuzlar sanki odunc alinmis gibi olmus. Acaba biraz daha ince bir vatka kullansaydin yada hic kullanmasan nasil olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırılmak ne demek aşk olsun mevlüde cim öyle güzel eleştiri yapmışsın ki kırılmak ne mümkün :)) Düşüncelerine saygı duyuyorum ve çok teşekkür ediyorum sana sonuçta buda bir bakış açısıdır. Vatkasızda güzel olabilirdi tabiki neden olmasın artık bidahakine öyle denerim ne dersin :) Tekrar görüşmek üzere canım =)

      Sil
    2. Kirilmamana sevindim:) Sonradan cok pisman oldum cunku sen oyle begenmis yapmissin, niye moral bozuyorum diye. Ama yanitin beni rahatlatti:)) Ya tabiki sadece bir fikirdi benimki:) Allah derim ne diyeyim:)))

      Sil
  13. hairka yakışmış senin fiziğini kıskanmayan çıksın yazssın canım buaraya inceciksin 3 tane sende bi ben olur o elsbise rüyamda bana olur sana olduğu gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ay ay utandırıyosun ama beni meliscim yaa çok sağol o senin güzel bakan gözlerin güzel görüyo beni gerçekten çok teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...