30 Mayıs 2013 Perşembe

Dallı güllü pazen :)

Evettt geldik bir buluşmanın daha başına :) Genelde bitiş konuşmalarının sonu böyle biterdi ama ben böyle giriş yapmak istedim :) Uzun zaman oldu tabi buralarda gezinmeyeli bahar havasımı çarptı nedir anlamadım.Böyle bir isteksizlik böyle bir bunalım takılmalar falan ne oldu bende anlamadım.Bu depresyonum dikiş dikmeye dayandı ama buralardan hiç ayrılmadım.Hemen hemen hergün burdaydım hepinizi takip ettim yorum yapabildiklerim oldu yapamadıklarım oldu affola :p Neyse efenim gelelim konumuza geçenlerde bu bunalımlı havadan biraz uzaklaşıp biraz dikiş diktim bir kaç parça şeyide bir arada çıkarıverdim:) Diğerleri ilerleyen günlerde sırayla yayınlanıcak inş..Öyle umud ediyorum yanii :p Kayınvalidemin nerden baksan bi 15 20 yıllık kumaşına el koymamın üzerine pazen kumaştan bi bluz dikeyim bari deyerekten çıktım yola. Malum pazen kalın bir kumaş olduğu için bu mevsimlerde rahat kullanılamaz diye biraz değişiklikler yaparak modeli oluşturdum kafamda.Daha önce uzun tunik şeklinde bir yelek olan, ama daha sonra göğüs altından keserek kuzenimin kızına yelek yaptığım ve artan kumaşıda kendime lazım olur diye ayırdığım güpür hele şükür bir işe yaradı.Pazen kumaşımın içindeki desenin renklerine uygun gördüm ve 2sinden bir model olsun istedim.Ve ortaya çıkan sonucu sizlerle paylaşıyorum umarım beğenirsiniz :)



Yaka ve kol ağızlarında pazen kumaştan biye yapıp geçtim...





Biyeleri geçerken dikiş makinamın ayarını biraz düşürdüm çünkü güpür sert değil çok gevşek bir kumaştı.İyiki öyle yapmışım yoksa üzerime geçirdiğimde çatır çatır sökülebilirdi.Şimdilik ben kaçar kızlar kısa zaman sonra diğer modellerimide yayınlicam.Şimdilik hoşçakalın :) 

10 yorum:

  1. ben çok beğendim güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bir fikir, güle güle giy :))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle giy canım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Dikişden anlayan bloggerlara bayılıyorum. gerçekten yetenek meselesi. Kesfettiğime sevındım bu blogu. :) emegine saglık cok guzel olmus. :)
    merveyilldiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin diyorum adaşım :) tanıştığıma sevindim yorumun içinde çok teşekkür ederim görüşmek üzere ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...