11 Ekim 2013 Cuma

Sarı Yaldızlı elbisem

Tekrar merhabalar bayanlar :) Neyseki bu sefer araya fazla hasretlik girmeden geri geldim.Aslında hep buralardayım söylediğim gibi ama dikiş çalışmalarım biraz aksadı hepsi okadar.Abimin nikahını geride bıraktığımız şu günlerde nikah için diktiğim elbiseyi paylaşmak istedim.Nerden aldığımı hatırlamadığım ama 3.5 tl lik fiyatı aklımdan çıkmayan ince triko kumaşımdan tamda baharlık diyebileceğim bir elbise diktim umarım beğenirsiniz bir göz atın bakalım ;)







 Eşim fotoları çekerken biraz şımardık, tabi bunlar en normal fotolar diğerlerini koymak istemedim ama bizim her foto çekimimiz çok eğlenceli geçiyor :) ewet şimdilik bukadar yakın zamanda umarım tekrar görüşürüz ozamana kadar sevgiyle kalınnnnnnn hoşça kalınnnnn :)))))))))))))))

17 yorum:

  1. Çok cici ve ekonomik bi elbise olmuş merve :) ucuz kumaşlarla bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlı düşler :) biz bayanların en sevdiği şeylerin başında geliyo sanırım ucuzluk :)))

      Sil
  2. çok güzel olmuş ben bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Allah yüzünden o gülümsemeyi hiç eksik etmesin inşallah. Tatlı olsun her gününüz böyle. Senin fotolarını her gördüğümde diyorum Allahım bu ne zayıflık diye. Elbisede çok şık olmuş kim der 3-5 lira diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel temennilerde bulunmuşsun Pınarcım çok mutlu oldum :) çok teşekkür ediyorum ve bil mukabele diyorum iyi dileklerin için canım :))) beğenmenede sevindim canım çok sağol =)

      Sil
    2. Bu arada blogunda my favorite kısmındaki fotoyu gördüm ve bir ortak yanımız olduğunu farkettim canım.Amir khan'dan bahsediyorum benim için tarif edilmez bi aktör ve çokkk çokkk fazla seviyorum hem kendisini hem filimlerini bunuda seninle paylaşmak istedim canım.etrafımda amir khan hayranlarını gördükçe hemmutlu oluyorum hemde kıskanıyorum açıkçası :)))))

      Sil
    3. Aamir tek kelime Mervecim mükemmel :) Kıskanma paylaşırız :D

      Sil
  4. Çokkk güzel olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim miraycım çok sağol :))

      Sil
  5. canım çok güzel...güle güle giy..sanırım aynı kumaş bende de var kahverengisi ama :))) en kısa sürede yapmam lazımmm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim arkadaşımmm beğenmene sevindim :))) aynı kumaşın sende de olması hoşuma gitti mutlaka yapmalısın sabırsızlıkla beklicem elini çabuk tut ama :))

      Sil
  6. just like you've done :)

    YanıtlaSil
  7. fıstık gibisin canım

    YanıtlaSil
  8. Ben hayranım ya insanın kendine kıyafet dikebilmesi kaar güzel bir şey olabilir mi :) İstediğim kıyafeti bulmak için o kadar dolanırken ben tam istediğin gibi bir şey dikebiliyorsun. :) Çok tatlı, çok şık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim burcu :) Ama sandığın kadar da zor değil bence sende ufaktan ufaktan başlayabilirsin eminimki çokta başarılı olursun :))) beğenmene sevindim bu arada canım çok sağol =>

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...