9 Ağustos 2012 Perşembe

Bakın neler buldum


İnternette gezinirken yabancı bir blogta rastladım bunlara.hemen hemen her zevke her ortama uyucak modeller vardı dayanamdım yürütüp sizlerle paylaşmak istedim :) Mesela bu üstteki örgüyü seven hatunların oturma odaları için örüp misafirlerine ikram edeceği bir peçetelik


Buda biraz daha klasik ve spor karışımı zevke sahip hatunların sehpalarının üstünde yer alacak şirin bir peçetelik aksesuar.


Buda her bayanın mutfağında olmasını isteyeceği bir peçetelik değilmi sizcede :) Bence çok şirin ve farklı benim hoşuma gitti açıkçası şimdiden kafamda tasarlamaya başladım mutfağım için böyle bişeyi.Tabi bunu tencere olarakta yapabliriz yada bir ekmek kızartma makinası olarak.şu anda aklıma gelenler sadece bunlar daha farklı modellerde olabilir.


Buda Bir müzede yada bir resim sergisinde dolaşırken sehpaları süsleyebilir.monalizadanda yapılabilinirmiş aslında hayal gücünde sınır yoktur :)


Bir spor tesisinde dikkat çekicek bir peçetelik.Golf tutkunlarının tercih edeceği cinsten.Aynı şekilde bir futbol sahasıda yapılabilinir.


Adrenalin sevenlerin yüksekten korkmayanların daima gökyüzünü hatırlatacak bir proje olmuş buda.Benim yükseklik korkum olduğu için bana gökyüzünü hatırlatmayan bir model tercihim :)


Ama ama ama bunu kim istemezki?nekadar sevimli bişey olmuş.Bebek odalarında her annenin tercihi olur bence.Eee benden paylaşması umarım beğenirsiniz :)

4 yorum:

  1. Çok sevimliler hele çaydanlıklı olanları pek sevdim ya :)

    YanıtlaSil
  2. Ewet pınarcım tasarımcısının ellerine sağlık çaydanlıklı olanada her eve lazım gibi :)

    YanıtlaSil
  3. allahım hepsi çok güzeller istiyorum ki bunlardan :)) çok sağol canım paylaşım için

    YanıtlaSil
  4. Ewet yaaa bende istiyorummm :(( neyse tabana kuvvet misali kolları sıvayıp yapıcaz artık zevklerimize hitaben napalım :)sende çok sağol canım benim ♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...