11 Ağustos 2012 Cumartesi

Ceket 2 :)



Ewett sıra geldi 2.ceketimize :) bu ceketimi kahverenki ceketimle peş peşe dikmiştim geçen sene.kahverengi ceketimide daha önce paylaşmıştım sizlerle.pembe ceketimde diğeri gibi mevsimlik bir kumaş.Bahar aylarında gerçekten bayanlar böyle modellere ihtiyaç duyuyo.Bu klasik ceket formuna biraz daha yakın sadece yaka kısmı farklı.Önde ve arkada 2 şer pens kullandım.Ceketimde beğenmediğim tek form omuzları oldu biraz geniş kesmişim açıkçası.rahatlık bakımından hiçbir sıkıntısı yok ama benim gözüme batıyo genede.


Dediğim gibi mevsimlik olduğu için içime askılı yada straplez badiler giyerek ceket olarak değilde hırka formundada kullanabiliyorum aslında.Çok kalın bi kumaşta olmadığı için içinde rahat edebiliyorum.Ben fazla sıkıntıya gelemeyen bir insanım.Boğazlı kazak giymeyeli belki yıllar olmuştur.Tüylü hırkalar kazaklar hatta battaniyeler beni hep boğar.Bu formda ceket yada hırkalar daha çok kullanıyorum kış ve bahar aylarında.


Aslında bu ceketimi şimdilik paylaşmayı düşünmüyodum.Omuzlarındaki hatayı düzelttikten sonra paylaşıcaktım ama eşimin ısrarlarına dayanamdım.Bu arada blogumun sıkı takipçilerindendir kendisi :) Her gün pembe ceketi paylaştımmı diye bi girip bakar bloga :) Neyse içi rahat etsin kuzucuğumun...


Arkada pek anlatılcak bişey yok aslında 2 tane pens hepsi okadar :) Ama ya omuzlar :( halterci omuzları gibi çıkmış bütün fotolarda :) belim zaten ince koptu kopacak omuzlar da böyle olunca değişik bi fizik çıkmış ortaya :)


Kuru kafama gelinceee :) onunda omuzdan pek farlkı yok aslında.azcık yamulmuş gibi sanki :) Ütüyle yapışan taşlarla yaptım bu kurukafacığı.Normalde ütüyle yapışan taşları gelişi güzel yapıştırınca pek sorun olmuyo ama belirli bir şekil vermek isteyince zorlaşıyo biraz.Neyse ki biz ufak bir yamukla kurtarmışız paçayı :) Göğüs altında biten tek düğmemde yapışkan taşlarla aynı renkte bulmaya çalıştım uydu gibi sanki :) aynı düğmenin 2 boy ufağındanda kol manşetlerine 3er adet diktim.Ve işte sonuç :)

12 yorum:

  1. Mervecim renk harika :) Ellerine sağlık canım ..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim pınarcım :)

    YanıtlaSil
  3. çoook şiriin gözküyo canım ama bence düğmeyi değiştirmelisin:)Ellerine sağlık, güle güle giy:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedacım teşekkür ederim tatlım.yorumunu göz önünde bulundurucam düğmeleri benimde çok içime sinmemişti açıkçası biraz sıkılınca değiştiririm artık :)

      Sil
  4. merve'cim çok güzel olmuş.kurukafanın yamuk olduğu üzerindeyken pek anlaşılmıyor.bence dert etme.ayrıca öndeki kenar dikişlerinin muntazamlığı direk gözüme çarptı! omuzları biraz alman gerekiyor ama bir çırpıda yaparsın.eşinin destek olması da ne hoş birşey :)

    YanıtlaSil
  5. Eda arkadaşım çok sağol.Kuru kafa dediğin gibi uzaktan pek fark edilmiyo ama yapan insan kusurunu bildikten sonra ille gözüne batar bilirsin :) omuzlarınıda en kısa zamanda değiştiricem inş.Bu arada fotoğrafçımda sevgili eşim :) sağolsun hep yanımda her işimde :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.Kombin de şık olmuş.Güle güle kullanın.Ayrıca sakladığınız başka güzellikler varsa onları da paylaşın ki biz de ilham alalım dii mi?:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin serpilcim :)Yorumun içinde teşekkür ederim.Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum işte.Birbirimize ilham perilerimizi göndermeyi bencede ihmal etmeyelim :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş rengi tam benlikmiş 10 marifette gördüm hemen geldim bloguna :)

    ben de beklerim canım zzeeyynnoo.blogspot.com

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin zeynepçimmmmm :) yorumun için teşekkürler tatlım geldim hemen takipteyim ;)

      Sil
  8. Mervecim döktürmüşsün renk 10 numara,kuru kafa 10 numara,ceket modeli 10 numara ellerine sağlık iyi ve güzel günlerde kullan sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arkadaşım küçük mucizeler :) yorum 10 numara iltifatlar 10 numara :) yorum için teşekkür ederim mutlu oldum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...