17 Ağustos 2012 Cuma

Mint yeşili Bebe Yakam


Renklerini pek sevdiğim kumaşımdı kendileri :) Bi kenarda beklemekteydi diğerleri gibi..Daha sonra bulduğum diğer mint yeşili kumaşımı çiçekli kumaşımla yan yana getirince anında model tıkır tıkır işledi kafamda :) Bebe yakalı bi bluz yapmak hep aklımdaydı ama hiç bir kumaşta istediğim şeyi yakalıyamadım.Her kumaşımda bundan bebe yaka olmaz bunda güzel olmaz falan diye ertelerken bu güzel uyumda kullanmak istedim bebe yakayı...


Bebe yakayı tek başınada kullanmak istemedim.Kol manşetlerimle kombine ettim.Düğmelerimi hiç sormayın :) Bu bluzümü kışın dikmiştim, bendeki tez canlılığın eşimin canına tak ettiği noktalardan biride bu düğmelerdir :) Dışarda lapa lapa kar yağarken dikmeye başlamıştım. Ama bişey eksiti...düğmeler :) Bir an önce düğme alıp bitirmek istediğim için kar yağmur çamur demedik eşime yalvar yakar düştük yollara açık tuhafiye aramaya.O gün üşüdüğüm kadar hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum :) Hem gülme krizine girdik hemde tuhafiye aramıştık :)


Arka ortadan dümdüz bi kesik attım makasla.İlk dikmeye başlarken modelde böyle bişey düşünmemiştim sonradan fikir değiştirdim herzamanki gibi :) Ama Allah'tan herzaman fazladan pay bırakırım ilk keserken kumaşımı.Nederdik biz ona okuldayken "mola payı"mıydı neydi ? iyiki vermişim fazladan payımı çünkü arka ortada uyguladığım modeli dikerken hiç zorlanmadım.Fazladan dikiş payı istemeden kolaylıkla bitti.


Yanlız ben bi hata yaptım ve düğmelerim için arka ortaya açtığım ilik yerlerine tela kullanmadım.Kumaşım saten ve çok kaygan olduğu için çok zorlandım.Umarım beğenirsiniz :)

8 yorum:

  1. ellerine sağlık tatlım çok güzel olmuş..
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Bluzunun hem renkleri hemde modeli çok güzel olmuş, Bu seneye uyumlu hem çiçekler hem renkler hemde yaka
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bluzümün renkleri benimde çok hoşuma gidiyor teşekkür ederim arkadaşım :)

      Sil
  4. renkleri ışıl ışıl çok güzel hem de tam modası:)

    YanıtlaSil
  5. Ewet renkleri insanın içini açıyo adeta :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...