5 Ekim 2012 Cuma

Heyooooo Ödüllendirildimmmmm :)

Hemde ne ödüllendirilmek :) canı sıkılmış bir şekilde oflayıp pöflüyerek bloguma göz atayım dedim.Maillerimi kontrol ederken şahane 2 mesajla kendime geldim :) Blogger arkadaşlarımdan NOWACRAFT ve ÇATI KATI beni ödüllendirmiş.Allahımmmm ne sevindim ne sevindim böyle bi gurulanmak kabarmak falan :) Hemen eşime bu durumu anlattım dedimki böyle böyle ödüllendirildim ben aşkım dedim :) cvp: ödül ne o_O ahhhh ahhh dedim sonra kadının halinden kadın anlar :D Sandıki eve şöyle 102 ekran bi led tv falan yada derin dondurucu falan gelicek hahahaha :D Halbuki biz bayanlar ufacık şeylerden bile mutlu olan varlıklarızdır...Neyse gelelim ödüllerime :))))))))


Her iki arkadaşımda beni şekerpare olarak görmüşler ilk olarak.Aman efendim ne şeref bilmukabele sevgili arkadaşlarım :)


Ve sevgi dolu bir blogum olduğu doğrudur.Bütün paylaşımlarıma sevgimi katıp yayınla butonuna basıyorum :) Gerçekten çok çok çok teşekkür ediyorum.Beni onere ettiniz...Gelelim benim ödüllendirdiğim bloglara :) Ben beni sevindirin blogger  NOWACRAFT ve ÇATI KATI arkadaşlarımıda ödüllendirmek istiyorum :) Ödüllendiren ödüllendiriliyomu bilmiyorum ama banane ödüllendirdim işte :)


Şimdilik öpüyorum hepinizi hediyelerinizi almayı unutmayınnnnn :) 



23 yorum:

  1. Bu ödül durumunun kuralı var mıdır, varsa nedir ben de bilmiyorum. Ama böyle düşünmeniz bile mutluluk verici. Ödüllerimiz hepimize hayırlı olsun :)) Led TV bizim bu ödüllerimizin yanında ne ki, bunun manevi değeri büyük :))

    Blogunuzun kenarına " ödül köşesi" olarak resimleri eklemeyi unutmayın.
    İyi geceler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim tatlım :) bir de çok güldüm eşinin tepkisine çünkü benimkinin verdiği tepkiyle aynı.. :))

    YanıtlaSil
  3. Kusum cok tesekkur ederim ki:) İnan sen de beni çooook çok mutlu ettin:) Ben de yarın sabah güzel güzel dagıtırım o zaman ödülerimi:))

    YanıtlaSil
  4. Walla bende bilmiyorum NOWACRAFT kural varmıdır yokmudur.Ama sanmıyorum maksat seninde dediğin gibi birbirimizin gönlünü hoş tutmak :) Mesela benim kenara resim koymam gerektiğinden bile haberim yoktu uyarı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Nedemek Duygucum nedemekkk yaa asıl ben teşekkür ederimmm :)Anacımm zihniyet aynı napıcaz bu erkekleri bilmem :)

    YanıtlaSil
  6. Esracımmm nedemek cnm benim sizde beni böyle güzel tepkilerinizle mutlu ediyosunuzz sağolunnnn varolunnnnn :D

    YanıtlaSil
  7. valla hem de ne değerli yatağımdan fırladım koşa koşa bilgisayarı açtım kaptım ödülümü ♥ :)

    YanıtlaSil
  8. Ayyyy canım benim yaaa yattığını bilseydim Twitterdan yazmazdım gerçekten sabahı beklerdim :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim ;)

    Sevgiledim ;)

    YanıtlaSil
  10. Ben teşekkür ederim nedemek :)

    YanıtlaSil
  11. Mervecim çok çok teşekkürler... :) çok mutlu oldum :) kimlere vereceğime karar verir vermez ödülleri blogumda paylaşacağım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. Nedemek Ezgicim güle güle kullan ödüllerini :)

    YanıtlaSil
  13. @nowacraft sende ilk aklıma gelenlerdendin ama nurdan hanım benden önce davranmış saolsun :)

    YanıtlaSil
  14. kızım senin bu saat kavramın ne olacak peki? :)

    YanıtlaSil
  15. yorum saatlerinden bahsediyosun sanırım :) bende okadar dikkatliyimki sen söylemesen farketmicektim walla :) warmı bi çözümü yaaa bilen söylesin a dostlar :)

    YanıtlaSil
  16. hehe :) geldim canım benim geldim :)
    yeni dersaneye alışmaya çalışıyordum bir kaç gün kayboldum ortadan :)çok teşekkür ederim canım benim layık gördüğün için beni :) sevindirik oldum bak hasta hasta iyi geldi ilaç gibi :)

    YanıtlaSil
  17. Hoş geldin Kübracım :) Ben teşekkür ederim cnım benim nedemek güle güle kullan.bu arada çok geçmiş olsun cnm havalar fena dikkat et kendine öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  18. düşünceli arkadaşım beni çok mutlu ettin ödüllerini hemen blogumda yayınlıyorum...

    YanıtlaSil
  19. Nedemek ilcihancım :) seve seve dağıttım ödüllerinizi :)

    YanıtlaSil
  20. Esracım teşekkür ederim hemen geliyorum hediyelerimi almaya :)

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Merve'cim, ne kadar incesin. Çok teşekkür ediyorum bu güzel ödüle beni layık gördüğün için, çok anlamlı. Ben de blogumda birşeyler yazdım teşekkür babında. Sevgiler canım;)

    YanıtlaSil
  22. nedemek nedemek benim için bir zevkti sizleri birazcıkta olsa sevindirmek :) sayfanızda bana teşekkür ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim hiç gereği yoktu genede çok sağolun çok sevindim :) sevgiler öpüyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...