25 Temmuz 2012 Çarşamba

Şık gece elbisem


Merhaba...bloguma ilk paylaşımımı ilk diktiğim straplez elbiseyle yapmak istedim.Çok uzun zaman önce diktiğim için yapım aşaması fotolarını çekemedim.Kumaşım annemin çeyizinden gizlice yürüttüklerimden biri:)Yapımı zaten çok basit Göğüs bel ve kalça ölçülerim yeterli oldu bu kalıp için.Dizlerimin altında biten elbise boyunun fotoda belli olmasada her iki yandada derin bir yırtmacı mevcut :)Üstündeki tülden boleroyu daha sonra sizlerle paylaşacağım onuda gene anneciğimin masa örtüsünden dönüştürdüm...

8 yorum:

  1. Maşallah canım ellerine sağlık tamda bu aralar dikiş makinesi bakınıyorum bir el atsam diye :) Bir o kaldı ya .. :) Baktım her eve lazım bu dikiş işi :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Pınarcım öncelikle hoş gelmişsin :)dikiş makinesi almanı şiddetle tavsiye ederim çünkü kendi elinden çıkan emek verdiğin herhangi bişeyi kullanmak giymek hediye etmek büyük haz veriyo insana.umarım bir an önce dikişe balarsın takipteyim dikişlede ilgili paylaşımlarını büyük bir merakla beklicem :)

    YanıtlaSil
  3. Cesaretine hayran oldum, gerci ben tulden birseyler diken herkese hayranim:)) (Bu konuda biraz cesaretsizim, birak tesebbuste bulunlayi aklimdan bile gecirmeye korkuyorum:)) Cok guzel olmus, gule gule giy guzellik...

    YanıtlaSil
  4. Mevlüdecim dikişi seven her bayan cesaretlidir kendine haksızlık etme sakın.Bence biran önce denemelisin ayrıca yorum için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ama ben dikişten korkarımmm çok güzel olmuş eline emeğine sağlık :) gerçi ben tekstil mezunuyum dikiş dikmesini bilmem korkarım :) sebebi bende kalsın hatırasının izleri var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem tekstilden mezunsun hemde dikişten korkuyosun öylemi ? :) olmaz öyle şey yen o korkularını bak neler neler çıkıcak ortaya :) yorum içinde teşekkürler Kerime :)

      Sil
  6. Merhaba Merve,
    diktiklerine bayıldım. bişey sorabilir miyim. acaba bu güzellikler hangi makinanın eseri. bende düşünüyorumda makina almayı. önerin olur mu ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ayşe teşekkür ederim elemeği ile yapılanların beğenilmesi çok hoş :) makinemden çok memnunum eğer tam kapsamlı bir makine istersen kendi makinemi gönül rajatlığıyla tavsiye edeblirim.janome dc3050 markası.ilik açıyo 50 çeşit nakışı var overlok çekiyo yani hemen hemen evde ufak bir konfenksiyona sahip oluyosun diyebilirim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...